Onze Levensloopgeschikte woning

Duurzaam.
Circulair.
Betrouwbaar.

Casco

Een buitengewoon materiaal.

Een casco volledig uitgevoerd in kruislings gelamineerd hout (CLT); een technisch volwaardig, duurzaam en superieur materiaal met uitstekende akoestische en thermische eigenschappen.

De Care variant bestaat uit twee aaneengeschakelde modules. De netto oppervlakte van de woning bedraagt circa 55 m². De hoogte is 2,60 meter. Tevens beschikt de woning over een balkon van circa 4 m².

Techniek

Geavanceerd in al zijn eenvoud.

Een gesloten energiebalans, waarbij de consumptie van energie de opwekking op jaarbasis niet overschrijdt: 0-op-de-meter dus.

De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een lucht-warmtepomp. Geïsoleerd is met een biobased materiaal. De benodigde energie is volledig afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Afwerking

Excellent efficiënt.

Bouwen en circulariteit gaan hand in hand. Ontworpen met het oog op functionele efficiëntie.

Ontworpen zodat elke vierkante meter functioneel is. Alle ruimtes, gangen en deuren zijn rolstoeltoegankelijk, geen drempels, maximaal daglicht, raamblindering, verlichting 50 – 70 lux. Sensor gestuurde nachtrouteverlichting. Woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken.

De woningen zijn voorzien van buitenverlichting met duidelijk zichtbaar huisnummer, U-deurklinken, seniorenslot, deurbel in combinatie met intercom met video en deurspion.

De keuken is voorzien van een keukenblad op circa 0,9 m hoogte. Er zijn zowel boven- als onderkasten aanwezig. Verder is de keuken voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, beschikt het over een koelkast en combimagnetron en een sensor gestuurde eengreepsmengkraan.

De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en mindervalidentoilet. De douche is voorzien van een thermostaatkraan, douchestang met doucheslang, handdouche en ondersteunende