Onze Studentenwoningen

Duurzaam.
Circulair.
Betrouwbaar.

Casco

Een robuuste basis.

Een casco volledig uitgevoerd in kruislings gelamineerd hout, CLT; een technisch, duurzaam en superieur materiaal.

De module heeft een binnenmaat van 2,75 meter bij 9,50 meter. De netto oppervlakte van de module bedraagt om en nabij de 26 m2. De hoogte is 2,80 meter.

Techniek

Krachtig in al zijn eenvoud.

Een gesloten energiebalans, waarbij de consumptie van energie de opwekking op jaarbasis niet overschrijdt: 0-op-de-meter dus.

Om dit alles te bereiken zijn de woningen onder andere geïsoleerd met een biobased materiaal, worden passende koelings- en verwarmingsmethoden toegepast en is de benodigde energie volledig afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Afwerking

Aangename afwerking.

Bij ons gaan bouwen en circulariteit hand in hand. Onmiskenbaar Lister is daarnaast het uitschuifbare bed: opgeruimd, maar bovenal aangenaam door de extra woonruimte die gecreëerd wordt.

De keuken is voorzien van een verlengd aanrechtblad van circa 4,20 meter, waarvan 1,65 m dienst doet als eettafel. Er zijn zowel boven- als onderkasten aanwezig. Verder is de keuken voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap en beschikt het over een koelkast en combimagnetron.

De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en toilet. De douche is voorzien van een thermostaatkraan, douchestang met doucheslang en handdouche. De badkamer beschikt tevens over een spiegel, opbergruimte en gebruikelijke zaken als toiletrolhouder.

De wanden en plafonds zijn uitgevoerd in zichtkwaliteit CLT. De vloer is voorzien van een biobased marmoleum. Voor het ophangen van wandecoratie zijn rails voorzien. De woningen worden gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Ook hier zijn vele alternatieven mogelijk.