Changing the cities of tomorrow.

Ingegeven door de demografische veranderingen, klimaatproblematiek en een gespannen huizenmarkt is Lister Buildings als integrale ontwerper, ontwikkelaar, bouwer en investeerder opgericht om deze zaken het hoofd te bieden. Lister Buildings wil onderscheidend zijn door het leveren van de hoogste kwaliteit en focust zich hierbij op een innovatief bouwproces met de hoogste standaard in duurzaamheid.

Over Lister Buildings

Duurzaam en betaalbaar

Ingegeven door de demografische veranderingen, klimaatproblematiek en een gespannen huizenmarkt is in 2019 Lister Buildings opgericht door vastgoedfamiliebedrijf COFFR B.V. Lister is een integraal vastgoedplatform voor de gehele keten: van ontwerp tot ontwikkeling en van bouw tot beheer.

Belangrijk onderdeel hiervan is het eigen ontworpen Lister Bouwsysteem. Dit innovatieve, industriële en remontabele bouwsysteem draagt bij aan onze missie: het creëren van ‘leefomgevingen’ met een optimale balans tussen leefbaarheid, betaalbaarheid, innovatie en natuur.

In deze leefomgevingen trachten wij de harmonie tussen mens en natuur te herstellen en deze tegelijkertijd toegankelijk te houden voor ieder segment.

Ambitie

1000 woningen per jaar

Over vijf jaar wil Lister minimaal 1.000 woningen per jaar gaan produceren.

Gezien de huidige marktomstandigheden achten wij dit realistisch. Alle seinen staan op groen: van het woningtekort tot de betaalbaarheid en van het klimaatakkoord tot het stikstofbeleid.

De toekomst van modulair, energieneutraal, circulair en natuurinclusief bouwen is dichterbij dan ooit.