• Stefan van den Brink

  • CEO
  • Contact
  • Amsterdam en 's-Hertogenbosch
  • info@listerbuildings.com

Introductie.

Stefan is ruim 20 jaar actief op het gebied van vastgoed. Sinds 2017 vervult Stefan de rol van CEO bij COFFR, de moederorganisatie van Lister Buildings BV nadat hij bij verschillende vastgoedinvesteerders en bij de vastgoedadviespraktijk van EY kennis en ervaring mocht opdoen.

COFFR
Sinds de start heeft COFFR een sterke groeifase doorgemaakt en is het bedrijf uitgegroeid tot een sterk, professioneel en breed georiënteerd vastgoedplatform dat alle facetten van vastgoedontwikkeling, vastgoedinvestering en vastgoedbeheer beheerst. De organisatie kenmerkt zich door een professioneel, ondernemend en hardwerkend team dat loyaliteit en eigenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Lister Buildings
Met de oprichting van Lister Buildings is COFFR een nieuwe fase in gegaan. Het team voelt de sterke behoefte de vastgoedsector op te schudden, te ‘disrupten’ zoals dat zo mooi heet. Het feit dat deze sector sinds de jaren veertig niet of nauwelijks aan innovatie heeft gedaan en wij op dezelfde wijze huizen bouwen als toentertijd, heeft ons aan het denken gezet. Bouwen moet en kan anders, maar ook beter. De wereld staat voor een klimaatopgave. Ook de vastgoedsector moet hiertoe de handschoen oppakken.

Dit is waarom Lister Buildings zichzelf tot taak heeft gesteld duurzame woningen te realiseren, gebouwd uit een duurzaam materiaal: hout. Niet alleen moeten de woningen duurzaam zijn, maar ook van een kwalitatief hoogwaardig niveau en ook nog eens betaalbaar en bereikbaar voor een breed publiek.