• Kevin Daemen

  • Property Manager

Introductie

Kevin is na zijn opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde (Vasgoedkunde) aan de Hogeschool van Amsterdam begonnen als Assistent Technisch Opzichter en Assistent Acocuntmanager bij een Vastgoedbeheerder voor woningen. Na een klein jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan binnen het vastgoedmanagement wilde hij zich verdiepen in de vastgoed- en grondmarkt. In 2012 is hij begonnen aan zijn masteropleiding Planologie specialisatie vastgoed- en grondmanagement aan de Radboud Universiteit. In 2014 heeft hij deze opleiding met succes weten af te ronden.

In mei 2015 is Kevin als Commercieel & Technische Property Manager in dienst getreden bij Kadans en is hij verantwoordelijk voor verschillende vastgoedportefeuilles voor in- en externe opdrachtgevers. Kevin is verantwoordelijk voor het beheren van vastgoedfondsen en vastgoedontwikkeling voor bedrijfsruimte (Light Industrial en Logistiek) en kantoren. In 2018 / 2019 zijn deze beheeractiviteiten ondergebracht bij Coffr waarna ook Kevin de overstap naar Coffr & Lister heeft gemaakt.

Daarnaast is Kevin sinds een aantal jaren lid van JOB (Jong Onroerend goed Brabant). Dit is een platform voor vastgoedprofessionals waarbij leden zowel op persoonlijk en professioneel vlak kunnen groeien door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde tijdens bijeenkomsten.”