• Jan Noorda

  • Senior Development Manager

Introductie.

Jan (1990) heeft na zijn master Real Estate & Housing aan de TU Delft en bachelor bouwkunde aan de Hanze Hoogeschool Groningen de nodige ervaring opgedaan in gebieds- en projectontwikkeling. Sinds medio november 2020 aangesteld als senior ontwikkelingsmanager binnen Lister Buildings.

AM
Voor zijn aanstelling bij Lister is Jan zes jaar actief geweest bij AM, waar hij als projectontwikkelaar en later ontwikkelingsmanager werkte aan het bedenken en ontwikkelen van een grote diversiteit inspirerende leefomgevingen. Voor het regioteam van AM Noordwest was hij verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe projecten en tenders in Amsterdam en omgeving. Daarnaast was hij overkoepelend verantwoordelijk van de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp Quatrebras.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden voor Lister Buildings draagt Jan actief bij aan de kennisdeling en het creëren van ontmoeting in de vastgoed- en bouwsector. Zo is hij sinds 2019 voorzitter van NEPROM New Gen en lid van het bestuur van Young ULI.