We grow homes to rebuild our planet

Wie we zijn

Lister Buildings behoort tot de jongste generatie innovatieve vastgoedorganisaties. Een onafhankelijk bedrijf met een geheel nieuwe kijk op en aanpak van de woningbouwopgave. Lister werkt met een zelf ontwikkeld bouwsysteem dat hoofdzakelijk bestaat uit houten elementen. Het systeem kent een hoge mate van flexibiliteit in plattegronden, gevels en hoogte.

Historie

Lister komt voort uit COFFR, voorheen bekend van Kadans Vastgoed. Dit maakt dat Lister Buildings de ultieme uitgangspositie heeft. Met enerzijds jarenlange, brede ervaring en kennis binnen de vastgoedmarkt en anderzijds de kans om als scale up, zonder ballast uit het verleden, de organisatie, het product en het netwerk helemaal in te richten naar de huidige (markt)omstandigheden en de eigen ambities.

knowmore

Integrale, langdurige samenwerking

Lister werkt samen met vaste, innovatieve ketenpartners met kwalitatief hoogwaardige producten. Om onze samenwerkingsverbanden te integreren maken wij gebruik van innovatieve software en cloudoplossingen die informatieoverdracht en informatieverlies voorkomen.

worktogether

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een groeiende groep enthousiaste, gedreven medewerkers. Samen werken we aan het creëren van circulaire, gezonde leefomgevingen. Het team is multidisciplinair: van architecten en ontwikkelaars tot experts op het gebied van duurzaamheid en constructie.

meetus