Changing the cities of tomorrow

Lister Buildings creëert circulaire leefomgevingen met een optimale balans tussen mens en natuur.

Lister Buildings creëert circulaire leefomgevingen met een optimale balans tussen mens en natuur.

Eén oplossing voor ontwerp, ontwikkeling, bouw en beheer.

Meer over Lister buildings

Door als full-service ontwikkelaar de planvorming, het ontwerp, de productie en het beheer te integreren in één digitaal platform realiseert Lister efficiënter en sneller betaalbare woningen met een betrouwbaar, voorspelbaar en minder foutgevoelig proces.

Onderdeel van het Lister platform is het innovatieve, industriële en zelf ontwikkelde bouwsysteem. Dit systeem bestaat hoofdzakelijk uit houten CLT modules en kent unieke flexibiliteit in hoogte en gevelvrijheid.

 • Duurzaam
  Duurzaam
  Leefomgevingen met een optimale balans tussen mens en natuur. Hernieuwbare materialen, remontabel ontworpen, stimuleren van biodiversiteit.
 • Betrouwbaar
  Betrouwbaar
  Digitaal geproduceerd en gemanaged binnen één geïntegreerd platform: minder faalkosten en betere voorspelbaarheid van planning en budget.
 • Schaalbaar
  Schaalbaar
  Industrieel vervaardigde houten woonmodules die tot 15 bouwlagen kunnen worden gestapeld met een uniek gevelbeeld en een hoge mate van variatie.
Lister platform

Eén oplossing

Lister Buildings opereert als één platform en is één oplossing voor optimale integratie van bedrijfsprocessen. Van ontwerp tot ontwikkeling en van bouw tot beheer.

Eén integraal vastgoedplatform

Door middel van strategische partnerships en implementatie van cloud-based software oplossingen.

Meer over ons platform
Eén integraal vastgoedplatform
Brainport Smart District
Projecten

Brainport Smart District

Brainport Smart District (BSD) wordt een slimme woon- en werkwijk in Helmond waar de stedenbouwkundige omgeving is ontworpen in samenhang met de nieuwste technologieën.

Brainport Smart District