Eén platform. Eén oplossing. Eén partner.

Het opereren als één platform en het zijn van één oplossing voor optimale integratie van bedrijfsprocessen. Beter samenwerken met vaste partijen en een synchrone, lange-termijn visie. Van ontwerp tot ontwikkeling en van bouw tot beheer.

Het Lister proces

Cutting out the middle man

Lister Buildings streeft naar een integrale benadering van planvorming en ontwikkeling, ontwerp, bouw en productie en beheer en belegging middels strategische partnerships, efficiënte digitale communicatie en implementatie van cloud-based software oplossingen.

Door als één partij de verantwoordelijkheid te nemen voor alle facetten van de supply-chain realiseren wij efficiëntie, zekerheden, kostenbesparingen, verhoogde bouwsnelheden en transparantie.

Traditioneel proces

Beperkte samenwerking en minder transparantie

Het beperkte samenwerkingsniveau in de traditionele waardeketen leidt tot een ongebalanceerd, niet-functionerend ecosysteem met complexe coördinatie van processen en communicatie tussen de aangesloten stakeholders.

Dit kan leiden tot iteratieve fouten en hoge faalkosten.

Aftercare

Eén betrokken partner

In het kader van een circulaire economie ontwerpen wij onze woningen demontabel en werken wij met hoogwaardige materialen die een hoge restwaarde vertegenwoordigen.

Slopen is verleden tijd en de alternatieve aanwendbaarheid wordt geoptimaliseerd. Door digitaal te bouwen wordt alle verzamelde data (tekenwerk, materialenpaspoort, geplaatst leidingwerk, constructieve belastingen, gebouwdelen etc.) tijdens de ontwerp- en bouwfase opgeslagen in een digitale tweelingbroer van het gebouw.

Onze elementen zijn allemaal voorzien van slimme sensoren. Om digitale bouw mogelijk te maken, kunnen deze sensoren ook toekomstig beheer optimaliseren en voorspelbaar maken.