Eén platform. Eén oplossing. Eén partner.

Het opereren als één platform en het zijn van één oplossing voor optimale integratie van bedrijfsprocessen. Beter samenwerken met vaste partijen en een synchrone, lange-termijn visie. Van ontwerp tot ontwikkeling en van bouw tot beheer.

Een platform

Cutting out the middle man

Lister Buildings streeft naar het creëren van één platform voor ontwerp, ontwikkeling, bouw en beheer/belegging van haar gebouwen.

Door als één partij de verantwoordelijkheid te nemen voor alle facetten van de supply-chain realiseren wij efficiëntie, zekerheden, kostenbesparingen, verhoogde bouwsnelheden en transparantie. Te veel tussenschakels resulteert vaak in te hoge retail prijzen en bijbehorende marges.

Een partner

Circulair en smart

In het kader van een circulaire economie bouwen wij onze woningen demontabel en werken wij met hoogwaardige materialen die een hoge restwaarde vertegenwoordigen.

Slopen is verleden tijd en de alternatieve aanwendbaarheid wordt geoptimaliseerd. Door digitaal te bouwen wordt alle verzamelde data (tekenwerk, materialenpaspoort, geplaatst leidingwerk, constructieve belastingen, gebouwdelen etc.) tijdens de ontwerp- en bouwfase opgeslagen in een digitale tweelingbroer van het gebouw.

Onze elementen zijn allemaal voorzien van slimme sensoren. Om digitale bouw mogelijk te maken, kunnen deze sensoren ook toekomstig beheer optimaliseren en voorspelbaar maken.